Design Grafic

Ne dorim să oferim servicii de design grafic de înaltă calitate, susținute de o experiență bogată și pasiune pentru arta vizuală. Lucrat neîncetat și creăm, în medie, peste 3.500 de materiale grafice în fiecare an. 

Ne-am dedicat să rămânem la curent cu cele mai recente tehnici și tendințe din industria designului grafic. Folosim cele mai noi instrumente și elemente pentru a vă oferi rezultate impresionante. Indiferent dacă aveți nevoie de design grafic pentru mediul online sau pentru print, suntem aici pentru a vă ajuta.

Mai jos puteți vedea câteva dintre proiectele noastre recente pentru a putea analiza calitatea și diversitatea muncii noastre. Cu toate acestea, fiecare proiect este unic, iar abordarea noastră se adaptează nevoilor și cerințelor individuale.

Lista noastră de proiecte nu se limitează la categoriile prezentate mai jos. Suntem deschiși la provocări și suntem pregătiți să lucrăm la proiecte personalizate pentru a satisface nevoi specifice.

Vă invităm să solicitați o ofertă personalizată și să discutăm cum putem transforma viziunea dvs. în realitate. 

Grafică Social Media

Promoționale

Broșuri / reviste

Outdoor

HoReCa

Îmbărăcăminte

Logo design

Cărți de vizită

Îmbărăcăminte

Solicitare ofertă

design grafic sun advertising

1. Ce este designul grafic?

Pe scurt, designul grafic este „arta sau abilitatea de a combina text și imagini în reclame, reviste și cărți”.

Însă, în general, designul grafic este foarte prezent în viața tuturor și fiecare om de afaceri sau proprietar de blog (site) inteligent trebuie să analizeze utilitatea designului grafic în marketingul pe care îl desfășoară.

Ce inseamna design grafic?

Designul grafic este procesul comunicare-vizual și rezolvarea problemelor de folosire a tipografiei, fotografiei și a ilustrației. Câmpul grafic al designului este considerat a fi un subgrup al comunicării vizuale și comunicare-design, dar uneori termenul de „graphic design” este folosit ca și sinonim.

design-grafic-SUN-ADVERTISING
ro_RORomanian