Fonturi folosite

Poppins

Un website nou pentru compania de personalizare textilă din România și nu numai.

Culori folosite

#ffffff
#0170B9
#000000
#F4E336

Un website nou pentru compania de personalizare textilă din România și nu numai. Ne-am dedicat cu pasiune acestei transformări, pornind de la un site existent, simplu, de prezentare, și ajungând la un magazin online modern, optimizat pentru performanță și creștere în mediul B2B.

Redesign-ul acestui site a fost o misiune complexă pe care am abordat-o cu determinare. Am pus la dispoziție întreaga noastră expertiză în dezvoltarea web pentru a crea o experiență online complet nouă.

Iată câteva dintre realizările notabile în cadrul acestui proiect:

Design modern și atractiv: Am creat un design web atractiv și modern, care să reflecte profesionalismul și calitatea serviciilor Naturif. Paleta de culori, tipografia și elementele vizuale au fost alese cu grijă pentru a îmbina estetica și funcționalitatea.

Optimizare: Am îmbunătățit semnificativ timpul de încărcare al paginilor, ceea ce îmbunătățește experiența utilizatorilor și contribuie la SEO.

SEO: Am implementat o strategie SEO solidă pentru a asigura vizibilitatea crescută a Naturif pe motorul de căutare. Astfel, afacerea lor poate fi mai ușor descoperită de către potențialii clienți.

Trecerea la B2B: Am transformat site-ul de prezentare într-un magazin online B2B, cu o structură de produse și categorii bine definite. Companiile pot acum explora gama variată de produse personalizate și pot solicita oferte personalizate pentru nevoile lor specifice.

Checkout – cerere de ofertă: Una dintre cele mai notabile schimbări este procesul de checkout, care acum funcționează ca o cerere de ofertă. Acest lucru oferă clienților B2B posibilitatea de a obține informații personalizate despre costuri și detalii suplimentare înainte de a lua o decizie.

Experiență mobilă fluidă: Am asigurat o experiență mobilă fluidă, astfel încât utilizatorii să poată accesa și naviga cu ușurință pe site de pe dispozitive mobile.

Suntem mândri să adăugăm www.naturif.ro în portofoliul nostru și suntem recunoscători pentru încrederea pe care Naturif ne-a acordat-o pentru a transforma vizunea lor în realitate. Această colaborare a consolidat nu doar prezența online a Naturif, ci și relația noastră ca echipă dedicată dezvoltării web.

Proiecte asemanatoare

Solicitare ofertă

ro_RORomanian