a group of people sitting at tables outside a building
a screenshot of a website

Fonturi folosite

Roboto Condensed

Alege Burgerul Tău Preferat!

Roboto

Alege Burgerul Tău Preferat!

Montserrat

Alege Burgerul Tău Preferat!

Culori folosite

#ffffff
#DBB44F
#292929
#FAD064

Vă prezentăm website-ul www.playoffsibiu.ro, o destinație digitală vibrantă și dinamică care reflectă atmosfera și energia unică a barului Play Off. Am fost alături de echipa Play Off încă din 2018, contribuind la dezvoltarea și menținerea imaginii lor de marcă în mediul online. De la prima versiune a website-ului până la actualul magazin online, am lucrat împreună pentru a aduce o experiență digitală de neuitat pentru clienții lor.

O Evoluție Continuă

De-a lungul anilor, website-ul www.playoffsibiu.ro a trecut prin multiple transformări pentru a rămâne mereu la nivelul celor mai înalte standarde și pentru a se adapta cerințelor în schimbare ale industriei. Am străduit să menținem site-ul mereu actual și atractiv pentru clienți.

De la Prezentare la Comerț Online

Pornind de la un simplu site de prezentare al barului Play Off, am evoluat împreună către un magazin online complet, care oferă preparate delicioase și opțiuni de livrare pentru clienții lor fideli. Acest pas strategic a deschis noi oportunități de afaceri și a consolidat poziția Play Off pe piață.

Generarea de Vânzări și Livrări

Website-ul nu este doar o prezentare statică a barului Play Off, ci și un motor puternic de generare a vânzărilor. Cu ajutorul magazinului online, clienții pot comanda preparatele preferate și le pot primi comod acasă, prin serviciul de livrare.

Transmiterea Vibe-ului Unic al Play Off

Designul website-ului reflectă perfect atmosfera și vibe-ul unic al barului Play Off. De la grafica vibrantă până la layout-ul modern și intuitiv, website-ul capturază esența locului și îi invită pe vizitatori să experimenteze aceeași atmosferă plină de energie.

Suntem mândri să facem parte din povestea de succes a barului Play Off și să contribuim la creșterea și dezvoltarea afacerii lor.

Proiecte asemanatoare

Solicitare ofertă

ro_RORomanian